Coachutbildning – Fördjupning (PCC)

För dig som vill vidareutveckla dig som coach och ta din förmåga att coacha till nästa nivå

ICF - Accredited Coaching Education Level 2

Om Coachutbildning - Fördjupning (PCC)

Coachutbildning – Fördjupning (PCC) är för dig som har en grundutbildning i coaching och vill fördjupa din förmåga att coacha på en ICF Level 2 ackrediterad utbildning. Utbildningen motsvarar väl utbildningskravet för internationell certifiering på PCC-nivå enligt ICF (International Coaching Federation).

På Leapfrog startade vi denna utbildning 2008 och den tar dig till professionell nivå enligt de krav som ställs av vår branschorganisation ICF. En förutsättning för deltagande är att du har gått Leapfrogs grundutbildning eller tillgodogjort dig motsvarande utbildning hos annan ICF godkänd leverantör.

I detta program har vi fokus på att utveckla dig som coach och hur du kan skapa ännu mer värde för och med din klient. Du kommer att utveckla sidor som gör att du kan använda mer av dig själv i din coaching och du kommer under årets gång få träna mycket på detta och i varierad form.

Vi jobbar oss också på ett metodiskt och inspirerande sätt djupare igenom de åtta kärnkompetenserna. Vi fortsätter också med att fördjupa förståelsen för ICFs etiska riktlinjer och hur du kan bli mer professionell i alla avseenden.

Fördjupningssteget till professionell coach är stort och vi är måna om att skapa bästa tänkbara utvecklingsprocess och lärande miljö som förankrar den professionalitet vi eftersträvar. Med glädje, högsta kvalitet och nyfikenhet utforskar vi tillsammans hur du kan ta din coaching till nästa nivå.

Utbildningsprogrammet utgör 132 ICF ackrediterade utbildningstimmar över 12 månader. Utbildningen genomförs på svenska med visst material på engelska. 

Utbildningen riktar sig till dig som:

  • Önskar fördjupa din coachingkompetens ytterligare och djupare
  • Vill arbeta eller redan nu arbetar professionellt med coaching, i rollen som coach, ledare eller annan personalutvecklande funktion
  • Vill gå en coachutbildning som är kvalitetsgranskad och godkänd av ICF och som är certifieringsgrundande
  • Har gått en grundutbildning som möter ICFs utbildningskrav för ACC-certifiering

Program Information

ICF - Accredited Coaching Education Level 2

När du ansöker till en av våra utbildningar, kommer vi strax därefter kontakta dig för att boka in en tid för intervju och stämma av att det som du vill utveckla dig inom, är det som vi jobbar med i den utbildning som du ansökt till.

Om du har frågor eller funderingar angående våra utbildningar är du alltid välkommen att höra av dig på tel: +46 76 946 89 00 eller skicka en mejl, så berätter vi mer. 

Att gå PCC på Leapfrog har varit en upptäcktsresa som lett mig in på nya spännande vägar. Jag har inte bara utvecklats som coach utan även som människa tack vare alla fantastiska människor i gruppen och Catharina och Håkan. Jag tar med mig magin i partnerskapet med klienten, en djupare förståelse för livet och för mig själv och insikten om att jag har så mycket mer att lära. Det ska bli underbart!

Det finns en fantastisk känsla och något unikt med utbildningen på Leapfrog, som är svår att beskriva. Det är en levande utbildning, som satt sig i djupet hos mig som person, och bidragit till att jag utvecklats i min coachroll med raketfart. Det finns ett enormt tryggt klimat med fokus på lärande, där värmen och kvaliteten står ut och jag kan verkligen varmt rekommendera den till dig som vill utvecklas inom coaching.

Leapfrog - Coachutbildning -Ledarskapsutveckling - Coaching

Kommande Utbildningstillfällen

Leapfrog lokal 2024 nr 3

Alla Leapfrogs utbildningar hålls  i vår egen utbildningslokal på Långholmen i Stockholm.