Diplomerad Advanced Teamcoach

Praktisk fördjupning av dina kunskaper i Teamcoaching med Supervision inkluderat 

Om Diplomerad Advanced Teamcoach (Teamcoach - Steg 2)

Obs: Denna sida är inte uppdatered med senaste information. Uppdaterad information om Leapfrogs Teamcoachutbildning hittar du numera här.

Diplomerad Advanced Teamcoach är en påbyggnadsutbildning till Diplomerad Teamcoach (Teamcoach – Steg 1). Syftet med detta program är att du får stärka dig ytterligare i rollen som Grupp- och Teamcoach. Vi fortsätter bygga din kompetens genom forskningsbaserad teori och denna gång med mycket praktisk övning med ICF Teamcoachkompetenser som utgångspunkt.

Notera att detta program baseras på att du under programmets gång har ett team att arbeta med där du kan applicera Teamcoaching. I och med Steg-1 har du utvecklat ett komplett Teamcoachprogram som du nu kan prova i verkligheten. För att få kvalitativ återkoppling ingår fem timmar handledning (Supervision) i grupp i detta program.

Du blir Diplomerad Leapfrog Advanced Teamcoach efter genomförd utbildning.

Med genomförandet av Diplomerad Teamcoach (Teamcoach Steg 1) och Diplomerad Advanced Teamcoach  (Teamcoach Steg 2) uppfylls utbildnings-  och supervisionkravet för ansökan om internationell ICF certifiering (Advanced Certification in Team Coaching – ACTC).
Här hittar du mer information om ACTC Certifiering hos ICF.

Utbildningen riktar sig till dig som:

  • Har genomfört utbildningen Diplomerad Teamcoach (Teamcoach – Steg 1) och nu önskar att fördjupa dig mer i Teamcoaching och få handledning på det praktiska genomförandet
  • Har ett pågående Teamcoach uppdrag – där du vill få ytterligare  inspiration och stöd i form av supervision
  • Önskar att certifiera dig – ICF Advanced Certification in Team Coaching (ACTC)

Program Information (Teamcoach - Steg 2)

Om du har frågor eller funderingar angående våra utbildningar är du alltid välkommen att höra av dig på tel: +46 76 946 89 00 eller skicka e-post, så berätter vi mer.