coachning, coachutbildning i Stockholm, coach utbildning, ICF coach
Knappar

Grundutbildning

"Dubbelt så effektiv, på halva tiden"

Läs mer

Fördjupningsutbildning

Bortom modeller och tekniker.

Läs mer

Gemensamt för våra utbildningar

Alla våra utbildningar är godkända av vår branschorganisation ICF (International Coaching Federation) och genomförs av de mest erfarna tränarna i Sverige.

Grundutbildningen motsvarar utbildningskravet för certifiering på ACC-nivå (Ackredited Certified Coach). Den är tre månader lång. Fördjupningsutbildningen motsvarar gott och väl utbildningskravet för certifiering på nästa nivå, PCC (Professional Certified Coach). Den är tolv månader lång. Utbildningen Coachande Ledarskap levereras än så länge bara internt och är tre månader lång. Vill du bredda din kompetens ytterligare kommer vi under hösten-22/våren -23 erbjuda en kvalitativt utvecklingsporgram i Teamcoaching. 

Vi ställer krav på våra deltagare och vill att du ska göra det på oss. Därför har vi alltid ett personligt möte innan antagning till utbildningarna. Utbildningen har genomförts sedan 2003. Vår konferensanläggning ligger centralt i Stockholm på en plats som befrämjar ditt lärande. Efter utbildningen är du del av vårt nätverk och vi håller årliga träffar för alla tidigare deltagare.

Läs mer om våra utbildningar

Kurstillfällen och ansökan till utbildningen hittar du här.