Aktuellt

Aktuellt

15/8 GRUNDUTBILDNING I COACHING     Denna utbildningsomgång (som pågår 15/8 - 5/11) är full.  

25/9 GRUNDUTBILDNING I COACHING     som uppfyller ICFs utbildningskrav för ACC-certifiering. Uppstartsmöte hålls 25/9 och utbildningen pågår 17/10 - 20/12. Vänder sig till dig som coach, ledare, konsult, HR-ansvarig, projektledare, terapeut, lärare eller har annat personutvecklande yrke.

25/11 VÅR ÅRLIGA KONFERENSDAG    I år för 15:e året. Vi gästas av William Lindberg från Minnesota. Ring oss för mer info eller anmäl dig här

17/12 FÖRDJUPNINGSUTBILDNING I COACHING    som uppfyller ICFs utbildningskrav för PCC-certifiering. Börjar 17/12 och pågår hela nästa år, för dig som vill bli professionell inom coaching och dig som inte kan motstå att lära mer.... Denna utbildning är den enda riktiga fördjupningen avsedd för dig som redan arbetar som coach eller är ledare med ett särskilt intresse för coaching. Du har gått vår grundutbildning eller har en annan av ICF godkänd grundutbildning. OBS! Utbildningen förutsätter inte att du är certifierad eller har visst antal timmars erfarenhet.

Är ditt företag intresserat av att utbilda era ledare/nyckelpersoner i coachande ledarskap? Vårt program är godkänt av ICF (International Coach Federation). Läs mer här eller ring oss på 08 348900.