Coachande ledarskap

"The key to successful leadership today is influence, not authority" - Ken Blanchard

Ett coachande ledarskap är inte för alla situationer, en ledare behöver också vara chef och mentor. Men ett coachande förhållningssätt skapar resultat genom att ge ansvar, utveckling och motivation och får medarbetarna att vilja jobba för just dig. Därför skapar ett coachande förhållningssätt definitivt skillnad. Du talar mindre om vad dina medarbetare ska göra men får medarbetare som tar ansvar för mer!

Du behöver förstås veta hur du gör och när det är lämpligt. Du behöver också verktyg som underlättar och du behöver vara uthållig. Att ändra vanor och beteende är ingen quick fix. Det kräver både av- och inlärning men leder till ett mer optimalt förhållningssätt framöver.

Programmet innehåller mycket träning och vi använder de senaste landvinningarna inom neurovetenskap. Du får större medvetenhet om ditt ledarskap och hur du skapar motivation. Vi lär dig att söka klarhet och vara tydlig med ansvarsgränser, på ett sätt som är inspirerande! Du får också hjälp att se när du kommer i vägen för dig själv, dina medarbetares och teamets utveckling:-). Programmet bidrar helt säkert till att lyfta ditt ledarskap och dina nya färdigheter blir också användbara i andra sammanhang i ditt liv.

Läs mer om utbildningen här