Coaching

"Coaching är ett partnerskap med klienter i en tankeväckande och kreativ process som inspirerar dem att maximera sin personliga och professionella potential" - ICF (International Coaching Federation) 

Coaching är en generell kompetens, ett förhållningssätt som skapar en fördjupad medvetenhet och en tydlig rörelse framåt. Alla som vill komma fram snabbare och enklare har glädje av en professionell coach. Oavsett om det gäller ett (strukturellt) problem eller (osäkra/omedvetna) möjligheter, så handlar coaching alltid om att underlätta vägen framåt.  

Landvinningar inom neurovetenskapen kan förklara varför professionell coaching fungerar. Forskning inom coaching talar för sig själv. Du kan känna dig trygg med en professionell och erfaren coach och vår erfarenhet inom professionell coaching sträcker sig tillbaka till 1990-talet. 

ICF certifierar coacher på tre olika kompetensnivåer och anlitar du en coach från Leapfrog, garanterar vi högsta kvalitet och professionalism på den kompetensnivå som är rätt för dig. Vi har ett starkt nätverk av certifierade coacher över hela Sverige.

Scrolla ned under "Coaching" och läs vidare om våra fokusområden. Ring oss om du vill rådgöra om ditt behov. Vårt nätverk av coacher är större än stort.