Coaching

"Coaching är ett partnerskap med klienter i en tankeväckande och kreativ process som inspirerar dem att maximera sin personliga och professionella potential" - ICF (International Coach Federation) 

Coaching är en generell kompetens, ett förhållningssätt som skapar en fördjupad medvetenhet och en tydlig rörelse framåt. Alla som vill komma fram snabbare och enklare har glädje av en professionell coach. Oavsett om det gäller problem eller möjligheter så handlar det om härifrån och framåt. 

Landvinningar inom neurovetenskapen kan nu förklara varför professionell coaching fungerar. Och forskning inom coaching talar för sig själv. Du kan känna dig trygg med en erfaren coach och vår erfarenhet inom professionell coaching sträcker sig tillbaka till 1990-talet. 

ICF certifierar coacher på tre olika kompetensnivåer. Håkan Schyllert som grundat Leapfrog innehar den högsta certifieringen Master Certified Coach sedan 2006. I uppdrag erbjuder vi alltid certifierade coacher ofta på högre nivåer.

Nedan kan du läsa vidare om de olika inriktningar vi har specialiserat oss på. Ring oss om du vill rådgöra om ditt behov. Vårt nätverk av coacher är större än stort.