Nyhetsbrev, Maj 2023

Senaste nytt från Leapfrog

White half circle

Nyheter från oss på Leapfrog, Maj 2023

I detta nyhetsbrev har vi nöjet att bjuda in till ett nästa Coach-häng i juni. Vi delar också information om höstens konferensdag där vi nu satt ett mycket spännande och aktuellt tema.    
  
Sommar och semester är ofta tid för reflektion och vi passar på att skicka med en favoritfråga som inspiratören Christer Olsson ofta använder: “Vart är du på väg… och vill du dit?” En otroligt kraftfull fråga som i all sin enkelhet påminner oss om vikten att reflektera och ta beslut som leder oss dit vi vill. 

Välkommen till Coach-häng på Långholmen, 16 juni

Ett tretiotal coacher “droppade” förbi under fredagen d. 28 april på Leapfrogs första Coach-häng. Det blev till mycket energi, glädje, coachande och coach-nätverkande – kul! Den 16 juni bjuder vi in till nästa Coach-häng – välkommen att komma förbi och “häng” med andra coach-själar. Jobba, dröm, coacha… Drop-in – Drop-out 12:00-17:00.

Coach-grupp på Långholmen #2

Leapfrogs Årliga Konferensdag, 19 Oktober

Framtidens Coaching - Människa eller Robot?

Temat för höstens konferensdag är coaching och teknologi. Under denna dag kommer vi utforska hur professionell coaching är på väg att förändras. Coaching genom generativ AI och andra kreativa teknologier är här – hur kan och vill vi använda detta för att göra vår insats som coacher ännu mer effektfull och spännande? Vi kommer gästas av Sam Isaacson på plats i Stockholm, som under en hel dag kommar guida oss igenom de senaste tekniska trenderna inom coaching och där vi tillsammans kommer utforska framtidens coaching – som kanske är närmare än vi tror?!?!

Vi kommer om några veckor skicka ut inbjudan till konferensdagen med mer information om programupplägg, pris och anmälningsmöjlighet.

Vi ser redan nu fram emot en otroligt spännande dag!

Om Sam Isaacson

Sam Isaacson är en entusiastisk coach, coachhandledare och coachtech-tankeledare. Sam har skrivit flera böcker om coaching och teknologi, och har ett nära samarbete med ICF och EMCC Global i detta område.

Fördjupningsutbildning - ett steg mot PCC

Funderar du på att ta ett nästa steg i din utveckling som professionell coach? Vi fortsätter utveckla vår Fördjupningsutbildning och 2024 års grupp håller på att formas. Välkommen att höra av dig om du vill veta mer.

Fönster Alstaviksvägen 3, vår

Som vanligt, om du vill prata coaching, ledarskap, personlig utveckling eller har frågor kring våra utbildningar är du alltid varmt välkommen att kontakta oss på tel: +46 76 946 89 00 eller info@leapfrogab.se. 

Varma hälsningar
Leapfrogteamet