Nyhetsbrev, September 2023

Senaste nytt från Leapfrog

Leapfrog - Coachutbildning -Ledarskapsutveckling - Coaching

Nyheter från oss på Leapfrog, September 2023

Vi skickar ut vårt Nyhetsbrev cirka fyra gånga per med information om evenemang, coach-häng och information om våra utbildningar. Du kan prenumerera på Leapfrogs Nyhetsbrev här.

I detta nyhetsbrev hittar du information om nästa ‘Coach Häng’, vi påminner också om Leapfrogs årliga konferensdag d.19 oktober och så bjuder vi in till ‘Ettårs jubileum’.  
Som vanligt, om du vill prata coaching, ledarskap, personlig utveckling eller har frågor kring våra utbildningar, är du alltid varmt välkommen att kontakta oss! 

Under våren testade vi för första gången konceptet ‘Coach-häng’. En möjlighet att träffa andra coacher, nätverka och drömma… Vi har justerat formatet något och vi har också satt datumen för hösten.

Fönster Alstaviksvägen 3, vår

Tillsammans utforskar vi det högaktuella temat – Coaching och Teknologi. Coaching genom generativ AI och andra kreativa teknologier är här – hur kan och vill vi använda detta för att göra vår insats som coacher ännu mer värdeskapande och spännande? Vi gästas på plats av Sam Isaacson i Färgfabrikens lokaler i Stockholm. Dagen ger 10 CCE poäng.

Coaching med AI och XR at Leapfrog AB
Sittgrupp på Långholmen med ballonger

Det har nu snart gått ett år sedan vi flyttade in i vår nya utbildningslokal och det vill vi gärna fira med dig. Välkommen på öppet-hus den 16 november.

Redo för ett nästa steg i din utveckling som coach?

Vi är nu klara med ett spännande upplägg för Fördjupningsutbildningen i 2024 med stärkt koncept och tre utbildare. Vi bygger också vidare på vår portfolio inom Teamcoaching och lanserer steg 2 i början av 2024, där Steg 1 + Steg 2 tillsammans uppfyller utbildnings- och supervision kravet för ICF certifiering i Teamcoaching (Advanced Certified Team Coach).  

Som vanligt, om du vill prata coaching, ledarskap, personlig utveckling eller har frågor kring våra utbildningar är du alltid varmt välkommen att kontakta oss på tel: +46 76 946 89 00 eller info@leapfrogab.se. 

Varma hälsningar
Leapfrog Teamet