Nyhetsbrev, februari 2024

Senaste nytt från Leapfrog

Leapfrog - Coachutbildning -Ledarskapsutveckling - Coaching

Nyheter från oss på Leapfrog, februari 2024

Vi skickar ut vårt Nyhetsbrev cirka fyra gånga per med information om evenemang, coach-häng och information om våra utbildningar. Du kan prenumerera på Leapfrogs Nyhetsbrev här.

Om ett par veckor är det dags för årets första coach-häng där du kan fylla på med energi och inspiration tillsammans med andra coacher – hjärtligt välkommen till oss på Långholmen.

Annat spännande som händer hos oss är lansering av CoachTech Lab – en möjlighet för dig att under en hel dag i april prova på att coacha med digitala coachingverktyg!

Vi fortsätter också utveckla vår utbildningsportfölj i Teamcoaching och har nu satt datum för höstens teamcoachutbildningar. Vi vill också i detta Nyhetsbrev passa på att dela några tankar om ICF-certifiering och Mentorcoaching

Som vanligt, vill du prata coaching, ledarskap, personlig utveckling eller har frågor kring våra utbildningar, är du alltid varmt välkommen att kontakta oss! 

Nu är det dags för nästa coach-häng! Drop-in – Drop out, du gör vad du känner för. Jobba, nätverka, coacha, mingla, dröm tillsammans med andra, ha kul… och vi bjuder på fika!
Torsdag 22 februari, 13:00 – 16:00
Torsdag 25 april, 14:00 – 17:00

Fönster Alstaviksvägen 3, vår
CoachTech är coaching med stöt av generativ AI och andra kreativa digitala lösningar - vi utforskar hur vi som coacher kan använda dessa nya spännande verktyg.

CoachTech Lab - prova på att coacha med digitala verktyg

Fredag den 20 september kör vi vårt första CoachTech Lab för dig som vill prova på att använda digitala coachingverktyg. Under en hel dag utforskar vi tillsammans vad som finns tillgängligt nu och vad som ser ut att komma härnäst.

Teamcoaching Steg 1 & Steg 2

Vi är mycket stolta att nu kunna erbjuda ett komplett utbildningsprogram i Teamcoaching som med råge innehåller alla utbildningstimmar och även den Supervision som krävs för att du ska kunna certifiera dig som Teamcoach hos ICF. Datumen för nästa programstart Steg 1 är den 27-28 augusti och för Steg 2 den 7-8 november. Med detta upplägg kan du välja ett sammanhängande utbildningsförlopp över kortare eller längre tid. I Steg 1 bygger vi en stabil grund med ICF’s åtta Teamcoaching kompetenser och förståelsen för vad renodlad Teamcoaching är. I Steg 2 tar vi Teamcoaching till nya höjder med fokus på mycket praktisk övning i kombination med Supervision.

Om ICF-Certifiering och Mentorcoaching

Vill du jobba professionellt med coaching – då är vår varmaste rekommendation att du certifierar dig hos ICF. En diplomering från Leapfrog är en kvalitetsstämpel i sig och med den i kombination med en internationellt godkänd coachcertifiering visar du ännu tydligare att du står för hög kvalitet och professionalism

På Lepfrog har vi en ständig dialog med våra utbildare och mentorcoacher runt vikten av att hålla hög kvalitet i coachyrket och vi jobbar aktivt med att underhålla och vidareutveckla vår egen coach- och utbildningskompetens.

Vi kommer senare i år bjuda in till ett webinar för att dela information om ICF-certifiering, examination och mentorcoaching. Mer om detta i ett kommande nyhetsbrev. Om du har frågor om detta redan nu, är du så klart välkommen att kontakta oss.

Learning @ Leapfrog, Knowledge sharing, Heart, Certification

Du kan alltid kontakta oss på tel: +46 76 946 89 00 eller info@leapfrogab.se. 

Varma hälsningar
Leapfrog Teamet