Aktuellt

Det här händer hos oss

White half circle

Coach-häng på Långholmen, 16 juni

Välkommen att hänga med andra coacher hos oss på Långholmen! Vi hälsar tidigare deltagare och andra likasinnade Coach-själar välkomna. Drop-in – Drop-out – kom som du är och gör vad du vill! Jobba, mingla, dröm, njut, coacha… eller kom och ta en fika!  Första coach-häng som ägde rum i april

Läs mer »

Coachutbildning: Fördjupning (PCC) med start januari 2024

Jan - Dec 2024 Fördjupningutbildning i Coaching

Nästa års Fördjupningsutbildning med start i januari 2024 har börjat fyllas på. Denna utbildning ger dig möjlighet att under ett helt år vidareutveckla dig som coach och tillsammans med likasinnade få ytterligare dimensioner i din coaching kompetens. Hör av dig så snart som möjligt om du har intresse att ta detta nästa steg. Mer information finner du här.

Coachutbildning – Grund (ACC) med start i november

Vi håller nu på att sätta ihop en spännande grupp. Hör av dig om du vill hänga med!

9 - 10/11 2023 Grundutbildning i Coaching

Nu har vi öppnat upp anmälningsmöjlighet till höstens andra grupp med start i november. Leapfrogs Coachutbildning – Grund (ACC). “Så mycket mer än en utbildning” är något vi ofta hör från våra deltagare. Hitta mer information och datum här

Diplomerad Teamcoach Steg 1 (36 CCE poäng) med start i september

ICF CCE godkänd utbildning i Teamcoaching.

13 - 14/9 2023 Diplomerad Teamcoach Utbildning (Steg 1)

Vi är glada att kunna erbjuda denna CCE godkända teamcoachutbildning. Utbildningen håller hög kvalitet där du som deltagare får möjlighet att nätverka med andra erfarna coacher/teamcoacher. Med stort engagemang skapar vi tillsammans en positiv och kraftfull lärmiljö. 

Utbildningen ger dig en stabil plattform i Grupp- och Teamcoaching, där du får en möjlighet att stärka dig i rollen som Teamcoach. Vi bygger vidare på dina tidigare erfarenheter som coach och utforskar hur dessa i kombination med ICF´s Teamcoaching kompetenser kan användas i Grupp- och Teamcoaching sammanhang. Efter genomförd utbildning blir du Leapfrog Diplomerad Teamcoach och du får 36 CCE poäng. Intervju sker innan antagande för att säkra dynamiken och förutsättningar för bästa lärande i gruppen. Mer information och ansökningsformulär: Teamcoach utbildning.

Håll dig uppdaterat om Aktuellt hos Leapfrog

Prenumerera på Leapfrogs Nyhetsbrev här