Aktuellt

Det här händer hos oss

Coachutbildning: Grund (ACC) med start i Mars

Vi håller på att sätta ihop en spännande grupp, hör av dig om du vill hänga med.

30/3-2/6 2023 Grundutbildning i Coaching

Vår nästa grupp startar i slutet av mars. Har du en kollega, vän eller kanske en granne som du vet är intresserad av att utbilda sig inom professionell coaching, är vi så klart glada om du vill rekommendera oss. Mer information och datum finner du här

Diplomerad Teamcoach Steg 1 (34 CCE poäng) med start i April

ICF CCE godkänd utbildning i Teamcoaching.

25/4 - 20/6 2023 Diplomerad Teamcoach Utbildning (Steg 1)

I januari startade vi upp vår första Teamcoachutbildning. Intresset är stort och vår första grupp är fullsatt med härliga deltagare som har både lång erfarenhet och stort engagemang. Vi är stolta att nu kunna erbjuda denna CCE godkända teamcoachutbildning.

Nästa program startar den 25-26/4 och med avslutning strax innan midsommar. Utbildningen ger dig en stabil plattform i Grupp- och Teamcoaching, där du får en möjlighet att stärka dig i rollen som Teamcoach. Vi bygger vidare på dina tidigare erfarenheter som coach och utforskar hur dessa i kombination med ICF´s Teamcoaching kompetenser kan användas i Grupp- och Teamcoaching sammanhang. Efter genomförd utbildning blir du Leapfrog Diplomerad Teamcoach och du får 34 CCE poäng. Intervju sker innan antagande för att säkra dynamiken och förutsättningar för bästa lärande i gruppen. Mer information och ansökningsformulär: Teamcoach utbildning.

Leapfrogs egna utbildninglokal på Långholmen

Vår egen utbildningslokal på Långholmen fortsätter ta form. 

Vi får väldigt fin återkoppling från våra deltagare att de känner ett lugn och glädje i att få komma hit.
Det gläder oss och vi fortsätter utveckla både lokalen och vårt kursutbud som en inspirerande plattform och oas för lärande.

Leapfrogs utbildningslokal Långholmen
Leapfrogs utbildningslokal på Långholmen

Coachutbildning: Fördjupning (PCC) med start januari 2024

Jan - Dec 2024 Fördjupningutbildning i Coaching

Nästa års Fördjupningsutbildning med start i januari 2024 har börjat fyllas på. Denna utbildning ger dig möjlighet att under ett helt år vidareutveckla dig som coach och tillsammans med likasinnade få ytterligare dimensioner i din coaching kompetens. Hör av dig så snart som möjligt om du har intresse att ta detta nästa steg. Mer information och datum finner du på här.