Våra coaching erbjudande

Coaching är ett kraftfullt partnerskap med dina utvecklingsmål i fokus.

Genom coaching får du ett professionellt stöd i din utveckling.

Leapfrog - Coachutbildning -Ledarskapsutveckling - Coaching

Genom coaching får du ett professionellt stöd i din utveckling där Coachen är din katalysator för dig att hitta dina egna svar, inre motivation och styrka i att ta dig an dina utmaningar/möjligheter på ett hållbart sätt.

Bli snabbare, effektivare och ha roligare tillsammans. Stärk Teamet med hjälp av ett professionellt stöd där er Teamcoach genom kraftfulla tekniker stöttar Teamet i att bli starkare tillsammans.

Som Senior Ledare har du en viktig roll. Genom coaching får du professionellt stöd i dina tankar hur du kan utveckla ditt ledarskap och bygga en välfungerande organisation med engagerade dina medarbetare.

Hög kunskap om agila principer och förändringsledning, i kombination med professionell coaching, representerar en kraftfull blandning av metoder.  En kombination som syftar till att driva individuell och organisatorisk tillväxt och framgång genom agila  transformationer och förändringsresor.

International Coaching Federation (ICF):

ICF definierar coaching som partnerskap med klienter i en tankeväckande och kreativ process som inspirerar dem att maximera deras personliga och professionella potential.

Coaching syftar till att främja, identifiera och utveckla personliga, yrkesmässiga eller affärsmässiga mål, samt att utveckla och genomföra en strategi eller plan för att uppnå målen.