Leapfrog Bloggen

Ett av våra blogginlägg – där vi delar med oss av det som händer hos oss

Leapfrog - Coachutbildning -Ledarskapsutveckling - Coaching

Leapfrog och Crisp i Agila HR Podden

Lyssna gärna på detta poddavsnitt i Agila HR podden där vi samtalar om coaching.

Att få möjlighet att sprida tankar och idéer vad coaching är på riktigt är det bästa jag vet – för jag vet att det funkar! Coaching bygger på kraften i människan och människor och det gör Världen bättre!

Lyssna gärna på detta avsnitt i Agila HR podden där jag och Michael Göthe delar med oss av våra tankar och erfarenheter. Stort tack Frida Mangen för att du bjöd in oss!

Ett grundfundament i coaching är att stötta människor att få tag i sin potential och ta ansvar för sin egen utveckling (det är där vi får mest resultat). Med relativt “små medel” i ditt beteende/agerande där du använder ett coachande förhållningssätt kommer du märka resultat – både hos dig själv och andra! Du får ett omedelbart kvitto där du ser hur människor omkring dig växer och tar ansvar OCH det blir lättare för dig då du slutar hålla andras ansvar. Det blir enklare, det blir renare och det blir mer ärligt! Att jobba med coaching är kul och det skapar värde på riktigt! Välkommen att höra av dig om du vill veta mer eller kanske bara dela erfarenheter!

Lyssna på avsnittet här

Dela detta inlägg:

Picture of Catharina Linnet

Catharina Linnet

Leapfrog
Professional Certified Coach (PCC)
Advanced Certification in Team Coaching (ACTC)

Leapfrog - Coachutbildning -Ledarskapsutveckling - Coaching