Leapfrog Bloggen

Ett av våra blogginlägg – där vi delar med oss av det som händer hos oss

Leapfrog - Coachutbildning -Ledarskapsutveckling - Coaching

Ett stort grattis till alla deltagare i denna fantastiska grupp som nu med stolthet kan titulera sig Diplomerad Coach!

Med starkt samarbete, kämparglöd och ödmjukhet - hjälpte ni varandra att "gå utanför boxen" och maximera ert lärande

Det största av grattis till alla deltagare i denna fina grupp. Med fullt engagemang, hårt arbete och stor kämparglöd har ni alla utvecklat er förmåga att coacha professionellt till en hög nivå. Det har varit en ynnest att få vara en del av er utveckling, och när alla i en grupp verkligen vill och har samma mål blir lärandet stort. Och det fick vi verkligen uppleva tillsammans – vilket lärande!

Coaching är ett oerhört kraftfullt förhållningssätt att ha med sig i livet, oavsett roll. Många som kommer i kontakt med professionell coaching blir förvånade över hur det man lär sig på en (till synes enkel) coachutbildning kan påverka hela livet. Relationer blir bättre, självkänslan och självförtroendet starkare, man får ofta en tydligare riktning i livet och mycket mer. I din roll som ledare, HR eller inom annan personalutvecklande funktion får du kraftfulla verktyg för att på riktigt stötta dina medarbetare att ta ansvar och växa som individer, likaså dina team och organisation.

Det här var den tredje gruppen denna vår som vi på Leapfrog ledde genom Grundutbildningen i professionell coaching. Nu tar vi lite sommarledigt och laddar inför hösten – vår nästa grupp i grundutbildningen startar den 12-13 september och det finns ett fåtal platser kvar. Här finner du information om upplägg, innehåll, pris med mera.

Det största av grattis till följande personer som nu stolt kan titulera sig Diplomerad Coach: Arben Schön Doroci, Beatrice Backlund, Lotta Lindblom, Jeanette Engman, Josefina Levin, Lina Östfeldter, Maria Flink, Nina Hermansen, Tove Graff, Åsa Änggård Barthelson. Det har varit en glädje att följa er utveckling och se hur ni alla nått era utvecklingsmål. Tusen tack för en fantastisk vår!

Dela detta inlägg:

Picture of Catharina Linnet

Catharina Linnet

Leapfrog
Professional Certified Coach (PCC)
Advanced Certification in Team Coaching (ACTC)

Leapfrog - Coachutbildning -Ledarskapsutveckling - Coaching