Leapfrog Bloggen

Ett av våra blogginlägg – där vi delar med oss av det som händer hos oss

Leapfrog - Coachutbildning -Ledarskapsutveckling - Coaching

Leapfrog – Stolt huvudsponsor på Stora Coachingdagen 2024

Tack till ICF Sverige, och ALLA kloka coacher som deltog och bidrog till en mycket givande dag!

Stora Coachingdagen 2024 i Stockholm var en dag fylld av samverkan och intressant kunskapsspridning som möjliggjorde kollektivt lärande. Vi på Leapfrog AB var stolta huvudsponsorer för denna inspirerande dag. Vi känner stor tacksamhet till våra arrangörer, ICF Sverige, och ALLA kloka coacher som deltog och bidrog till en mycket givande dag!

Coaching är en otroligt kraftfull katalysator för att skapa välmående i alla dimensioner – för individ, team, företag och samhälle. Det skapar tydlighet och framåtriktning, och vi arbetar med det som är kärnan och det viktiga. Alla skulle gynnas av att ha en coach – vi som arbetar med det vet hur snabbt det oftast går för klienten att uppnå betydande framsteg och förändringar i sin profession och sitt liv som verkligen gör skillnad.

ICF – International Coaching Federation är en av världens största branschorganisationer inom professionell coaching. Genom att ha fullföljt en ICF-ackrediterad coachutbildning får du med dig en gedigen kompetens som är en betydande kvalitetsstämpel vid certifiering och arbete med dina klienter. ICF står för kvalitet och professionalism, och det är också det du kan förvänta dig när du anlitar en ICF-certifierad coach. Att vara certifierad ICF-coach är ett pågående arbete där du omcertifierar dig var tredje år för att visa ditt engagemang för kontinuerlig utveckling.

Vi känner oss också mycket stolta på Leapfrog att vara aktiv ledamot i ICF Sveriges Etiska Kommitté där vi under denna dag också fick sprida kunskap om att etiken är en självklarhet i professionell coaching.

Stort tack till ALLA för det goda samarbetet och den utmärkta organiseringen och faciliteringen av dagen!

Dela detta inlägg:

Picture of Catharina Linnet

Catharina Linnet

Leapfrog
Professional Certified Coach (PCC)
Advanced Certification in Team Coaching (ACTC)

Leapfrog - Coachutbildning -Ledarskapsutveckling - Coaching