Leapfrog Bloggen

Ett av våra blogginlägg – där vi delar med oss av det som händer hos oss

Leapfrog - Coachutbildning -Ledarskapsutveckling - Coaching

Ett stort grattis till deltagarna i årets Fördjupningsutbildning

Tänk vad mycket som hinner hända på ett år…

På Leapfrog har vi förmånen att köra vår Fördjupningsutbildning i professionell coaching över ett helt år och i år har deltagarna ännu en gång visat på en enorm utveckling att fördjupa och förstärka sin coachingförmåga.

Vi får ofta höra – ”det här har varit så mycket mer och givande än vad jag någonsin kunnat ana”. Vi tror att det har att göra med att för att bli skarp i coaching, behöver vi som coacher lära känna oss själva på djupet och vara nyfiken på både oss själva och våra klienter. Att bli duktig i coaching är en life-skill som vi har användning av i hela livet där vi som coacher jobbar med det som är viktigt på riktigt… och det skapar värde på riktigt!  

Ett stort grattis till deltagarna i årets Fördjupningsutbildning: Anna Dahlsten, Björn Hedskog, Helena Walin, Karin Evans, Linda Saegebrecht, Malin Liljequist, Maria Dedering Börjesson, Maria Karlén, Maria Karlsson, Mariela Du Rietz Concha Ferreira, Mikko Taipale, Mona Gärling – fantastiskt bra jobbat och riktigt kul att få ta del av den kvalitetscoaching som ni nu uppvisar. Ni kan nu med stolthet titulera er Diplomerad Leapfrog Professional Coach!

För dig som är utbildad coach och vill ta din coaching betydligt längre och djupare kanske Leapfrogs Fördjupningsutbildning ska vara ditt nästa steg? Nästa års program (2024) leds av tre utbildare som tillsammans har lång och bred kunskap inom både utbildning och coaching – Catharina Linnet, Håkan Schyllert och Helena Wennerhill. Med kunskap, stor glädje och nyfikenhet bygger vi på och utforskar hur du kan ta din coaching ännu längre och djupare.

Vi har ett fåtal platser kvar till 2024 års grupp – välkommen att höra av dig om du vill boka in ett förutsättningslöst möte där vi tillsammans kan titta på om det här är ett intressant nästa steg för dig. Läs mer om programmet här

Dela detta inlägg:

Catharina Linnet

Catharina Linnet

Leapfrog
Professional Certified Coach (PCC)
Advanced Certification in Team Coaching (ACTC)

Leapfrog - Coachutbildning -Ledarskapsutveckling - Coaching