Leapfrog Bloggen

Ett av våra blogginlägg – där vi delar med oss av det som händer hos oss

Leapfrog - Coachutbildning -Ledarskapsutveckling - Coaching

Grattis till årets sista grupp av Diplomerade Leapfrog Coacher

Ett stort grattis till er alla i denna härliga grupp som nu kan titulera er Diplomerad (Leapfrog) Coach. Anna Bengtsson, Anna-Carin Holmstedt, Annica Strand, Caroline Borgström, Emma Holmberg, Felix Ledin, Helena Sköld, Joakim Rosenberg, Karin Widell – ett stort grattis till diplomet. Anna Lindgren, Sara Wänerskär, Zenita Toftgård – en modul till så har ni också diplomet i handen. Fantastiskt fint jobbat allihop och otroligt kul att se hur ni alla utvecklar er coachingförmåga på ert unika sätt. 

Gruppen som vi alltid kommer komma ihåg som den kunskapstörstande gruppen – många frågor och svar som hanterats, mycket idéer som har kläckts och många fina coachingstunder som vi fått erfara. Tack för en härlig höst!

Det här var årets sista grupp i grundutbildning i coaching som gick hela vägen till diplomering. Totalt har vi under året påbörjat fyra grupper i grundutbildning i coaching där 44 nya Leapfrog coacher jobbat hårt och intensivt på var av sin individuella coachresa.  Fantastiskt kul att märka ambitionen och viljan att utvecklas professionellt i coaching. 

Önskar er all lycka till – tillsammans skapar vi värde genom professionalism, kvalitet och ett stort hjärta!

Här kan du läsa mer om utbildningen som dessa härliga coacher gått.

Dela detta inlägg:

Catharina Linnet

Catharina Linnet

Leapfrog
Professional Certified Coach (PCC)
Advanced Certification in Team Coaching (ACTC)

Leapfrog - Coachutbildning -Ledarskapsutveckling - Coaching