Leapfrog Bloggen

Ett av våra blogginlägg – där vi delar med oss av det som händer hos oss

Leapfrog - Coachutbildning -Ledarskapsutveckling - Coaching

Stort grattis till årets första grupp av Diplomerade Leapfrog Coacher

”Som den bästa Champagne” har vi öppnat 2024 med många fina bubblor – uppstart av nya grupper från hela vårt kursuppbud – Grundutbildning, Fördjupningsutbildning, Teamcoach Steg-1 och Teamcoach Steg-2. Nu bubblar det på för fullt i dessa grupper och mycket lärande är på gång och i gång. Ett väldigt fint sätt att få börja året på. 

Vi har också haft glädjen att fira av denna superfina grupp som i början av februrari gick ut som Diplomerade Coacher. Efter 95 timmars utbildningstid, massa coaching, coachingövningar och mentorcoaching kan ni nu stolt titulera er Diplomerad Coach.

Ett stort grattis till – Barbro Kenving, Carin Ullman, Caroline Rehnberg, Catharina Hiort, Giselle Jörnberger, Isabella Lomnici Terenius, Jenny Rydqvist Norlén, Jessica Runerlöv Moberg, Johan Kind, Leili Mänder, Michael Kindahl, Nanna Sandberg, Anna Lindgren och Zenita Toftgård – riktigt bra jobbat.

Ett så starkt resultat och stort lärande som vi fått uppleva sker när alla kliver in helhjärtat, är dedikerade, intresserade och inte minst bygger den respekt och tillitsfulla miljön som vi gjorde tillsammans. Fantastiskt kul att få följa er utveckling och se hur var och nådde sina utvecklingsmål.

Dela detta inlägg:

Catharina Linnet

Catharina Linnet

Leapfrog
Professional Certified Coach (PCC)
Advanced Certification in Team Coaching (ACTC)

Leapfrog - Coachutbildning -Ledarskapsutveckling - Coaching